Sök så skall ni finna

Det är inte bara Jesus som säger så utan det tycker även Google. Varje gång någon söker på nätet vill man ha ett svar. Ett bra svar. Och handlar frågan om något som gäller din bransch eller business vill ju du vara den som levererar bästa svaret. Men även om du har formulerat dig som ett riktigt proffs och har ett helt otroligt bra erbjudanden så hjälper det NOLL om sökaren inte hittar till dig. Därför finns Adwords sökordsannonsering. Som ljuset i mörkret. Som självaste Jesus.

Varje erbjudande eller annan typ av reklamkampanj du driver behöver ackompanjeras av relevant sökordsmarknadsföring. Om man investerar i tv-reklam, radio, sociala medier, displayannonsering eller annat kommer sökningarna för just detta att öka. Allt som händer i media påverkar söket på Google. Vi lovar. Därför måste vi fånga upp de sökande konsumenterna så att träffarna de får i sin lista på Google är kopplade till DIN kampanjsajt eller annan relevant sida för DIN kampanj och DIN kund.

Är Adwords och sökordsannonsering som ett mörker för dig? Hör av dig till oss på Halleluja så ska vi sprida lite ljus.Här är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?