We are officially dating!

Halleluja är ny strategisk byråpartner till Stora Nolia. Och OJ vad vi ska ha roligt tillsammans!
Stora Nolia är en av Skandinaviens mest välbesökta handelsmässor. Besökarna handlar årligen för omkring 400 miljoner kronor under mässans nio dagar, på en mässyta som uppgår till cirka 120 000 m2. Varje år välkomnar de över 90 000 besökare och 500 utställare.

Vi känner oss glada, ödmjuka och samtidigt en smula malliga över detta nya samarbete. För många är ett besök på Stora Nolia en tradition som går långt tillbaka i tiden. Sedan mässan grundades har de lockat miljontals besökare till regionen och vi ser fram emot att nu få vara med och framtidssäkra varumärket.

– Vi behöver utveckla i samma riktning som våra besökare och leverera en upplevelse som passar dem. Halleluja är en strategisk partner som förstår våra utmaningar och långsiktigt utmanar oss att förflytta varumärket, berättar Peter Kattilasaari, projektledare för Stora Nolia, i ett pressmeddelande.

Långsiktig satsning, för nya och kommande generationer
Vårt samarbete är byggt för att hålla över tid för att vi långsiktigt ska utveckla besöks- och varumärkesupplevelsen av Stora Nolia. Det är en modig kund som vill och kan, och tillsammans ska vi ta nästa steg.

Vad det steget blir exakt vet vi inte än – just nu pågår ett intensivt och mycket roligt arbete med att utforska det.

Laguppställningen:
Mattias Önell, affärsutvecklare och kundansvarig
Nadja Lindgren, projektledare
Nico Allergren, strateg
Anders Granberg, creative director

I samarbete med vårt expertnätverk och tillsammans med gänget på Stora Nolia, så klart.

Semestertips!
Den 4–12 augusti går årets arrangemang i Piteå – och det är väl värt ett besök!
Med Stora Noliabandet får du inträde till alla mässans nio dagar. Så om inte tisdag passar finns alltid fredag, passar inte onsdag finns alltid torsdag.

 

Kontakta oss, vi har kaffe
Mattias Önell, affärsutvecklare
+46 703 218 403 | mattias@hallelujamoment.com

 

På bild, från vänster: Johanna Blylod, Anders Granberg, Peter Kattilasaari, Anna Wikman, Mattias Önell och Nadja Lindgren. Fotograf: Andreas NilssonHär är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?