Nico och Nadja in tha house

Det fortsätter att röra på sig för oss!

I höstas klev Nico Allergren in som vd för Halleluja. Nu ansluter också projektledaren Nadja Lindgren, erfaren konsult som tidigare bland annat jobbat på Heja!, Racer och Humbly. Och dessutom har en ny webbplats nyss lanserats.

Allt fler vill dra nytta av byråns strategiska och kreativa styrkor och Nico Allergren – med 15 års erfarenhet som marknadsförare på byråer i Stockholm och Umeå – tror att efterfrågan bottnar i byråns förståelse för kundens affärer.

– Vi vill verkligen ta ansvar för, och driva, strukturella marknadsprocesser tillsammans med våra uppdragsgivare, säger han.

Framgångsrika samarbeten med bland annat Balticgruppen, Norrlandsoperan och Utopia vittnar om det. Men det finns också andra parametrar som Halleluja värdesätter.

– Vi vill bli Sveriges lyckligaste byrå, säger Nico Allergren och utvecklar ambitionen:

– Det är inte bara snack, utan för oss en självklar målsättning i vår vardag. Det krävs att vi skapar och vårdar goda relationer med våra uppdragsgivare, men också med varandra i gruppen. Och för att nå dit arbetar vi mål- och effektstyrt, både internt och mot kund, och med uppdrag som vi verkligen känner för. Vi vill göra verklig nytta.

Nadja Lindgren är redo för en rivstart.
– Jag är inne på mitt tolfte år i branschen och känner mer peppad än någonsin tidigare. Det är ett härligt gäng att komma in i, med riktigt duktiga kollegor och spännande kunder.

Ring gärna och prata mer med oss!
Nico Allergren: 070-513 21 71
Nadja Lindgren: 070-108 50 06

På bilden ovan ser du hela härliga byrån: Erik Wennberg, Nico Allergren, Nadja Lindgren, Stefan Gillblad och Stefan Parkbring.Här är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?