Stjärnkreatör till lunch?

Den 20 oktober har du chansen att lyssna på en av Sveriges mest prisbelönta kreatörer, Thomas Krebs. Han kommer till oss på Halleluja och håller en exklusiv lunchföreläsning med rubriken ”Så bygger du ditt varumärke med långsiktighet i kommunikationen”. Det vill du inte missa. Antalet platser är begränsat så anmäl dig pronto!

Föreläsningen utgår från ett framgångsrikt case och visar med tydliga exempel hur du förstärker både dina kundrelationer och ditt varumärke på lång sikt.

Thomas Krebs har genom åren erhållit över 100 priser – både nationella och internationella – och blev 2009 utsedd till den femte mest prisade digitala creative directorn i världen. Halleluja samarbetar regelbundet med Thomas, vilket både vi och våra kunder är väldigt glada och stolta över.

”Jag älskar att ta mig an uppdrag som jag tror kan förändra något till det bättre för kunden, och att hitta en långsiktighet i projekten där vi över tid bygger en relation mellan kunden och dess konsumenter.”

Visst låter det spännande!
Hoppas vi ses,
Hälsningar Hallelujagänget.

Tid: Fredag 20 okt kl 12.00
Plats: Hos oss på Renmarksesplanaden 1.
Anmälan: Maila till nadja@hallelujamoment.com. Ange om du har någon matallergi.

Vill du bli blown away av alla kampanjer Thomas jobbat med och alla priser han kammat hem, då kan du läsa mer om honom här: herrlarssons.seHär är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?