Glad sommar

Tramsa loss i sommar!

Det är inte för inte som vi har ett pingisbord på vårt kontor. Jo, visst vill vi vara lite reklamish, men det är inte bara just for fun. Eller jo. Det finns nämligen bevis för att lek föder kreativitet. Forskaren Samuel West har till och med doktorerat på ämnet och bevisat just att tramsa runt gör oss mer kreativa. Genom en rad experiment påvisar han att kreativitet och lekfull attityd främjar ett innovativt arbetsklimat och arbetsglädje hos medarbetarna.

Samuel menar att forskningen är entydig:
– Har du större arbetsglädje är du mer produktiv och effektiv, har nöjdare kunder och bättre medarbetare.

– Det är i leken vi lär oss att experimentera med nya idéer och tankesätt. Det är då via skapar nya lösningar, säger West till Kvällsposten.

Men nu är det dags för oss att ta paus från kontor, kunder och pingisbord och lägga fullt fokus på att äga ut den här sommaren. Vi vill samtidigt passa på att uppmana dig att våga tramsa runt lite mer i sommar. Du mår bra av det! Dessutom kommer du sprida glädje till din omgivning. Och vem vet – kanske knäcker du den där briljanta idén som legat och lurat inom dig men inte riktigt hittat fram ännu 🙂

GLAD SOMMAR från oss på Halleluja!

Se vår välregisserade och högkvalitativa sommarfilm här: https://spark.adobe.com/video/TIhyfc9YYw4N9

Massor med inspiration för en tramsigare sommar hittar du här: http://tinyurl.se/summergames

Läs mer om lek och kreativitet på forskarens egen blogg: http://samuelwest.seHär är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?