Upprepning ska kryddas med nytänkande

Förra fredagen hade vi ett härlig gäng av Umeås branschfolk på besök hos oss när vi bjöd på lunchföreläsning med en av Sveriges mest prisbelönta kreatörer, Thomas Krebs. Thomas pratade om hur man bygger sitt varumärke med långsiktighet i kommunikationen och visade upp många framgångsrika case han jobbat med. Mycket intressant!
För dig som inte var här kan vi sammanfatta Thomas budskap så här:  Genom att återkommande lyfta upp tidigare lyckade kampanjer så kan man stärka varumärket över tid genom att köra de igen. Man behöver inte uppfinna hjulet varje gång och ”komma på något helt nytt”. Välj istället att tvista till den ursprungliga kampanjidén lite. Förnya den, så den känns fräsch, men behålla kärnan i idén. På så sätt känner konsumenterna förhoppningsvis igen den sen tidigare. Man kan säga att upprepning kryddat med nytänkande är ett framgångsrikt sätt för att bygga varumärke på lång sikt.Här är det kakor!

Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig?